Меню
Количка

Фолиа

Фолиа


Машинка за фолио "Fold Freak" Машинка за фолио "Fold Freak"
Няма наличност
Създаден за работа с всички ролки на Framar.Тази машинка не само ви позволява да издърпате фолиото с необходимата за вас дължина, но също така реже и сгъва фолиото вместо вас... всичко това чрез едно натискане.Изключително удобна и лисна за използване.Спестява време...
79.99 лв.
Без данък:79.99 лв.
Пакет от 2бр. фолиа - MIX Пакет от 2бр. фолиа - MIX
Препоръчан -13 %
Пакет от едно релефно фолио Pop Up и едно релефно фолио ролка по твой избор! Избери едно фолио Pop Up и едно фолио ролка на промоционалната цена от 65.48лв за двете! Фолиата могат да бъдат две еднакви или комбинация от различни серии, ти решаваш!Защо да избереш релефно фолио ролка:Релефната тек..
65.48 лв. 74.98 лв.
Без данък:65.48 лв.
Пакет от 2бр. фолиа - Pop Up Пакет от 2бр. фолиа - Pop Up
Препоръчан -15 %
Пакет от две релефни фолиа тип Pop Up по твой избор!Избери две Pop Up фолиа на промоционалната цена от 67.98лв за двете! Фолиата могат да бъдат две еднакви или комбинация от различни серии, ти решаваш!Защо да избереш релефно фолио Pop Up:Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са..
67.98 лв. 79.98 лв.
Без данък:67.98 лв.
Пакет от 2бр. фолиа - Ролка Пакет от 2бр. фолиа - Ролка
Препоръчан -10 %
Пакет от две релефни фолиа тип ролка по твой избор!Избери две ролки фолиа на промоционалната цена от 62.98лв за двете! Фолиата могат да бъдат две еднакви или комбинация от различни серии, ти решаваш!Защо да избереш релефно фолио ролка:Релефната текстура предотвратява от приплъзгване.Уникалното цветн..
62.98 лв. 69.98 лв.
Без данък:62.98 лв.
Елегантно черно фолио. Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са готови за използване.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Изваждат се от кутията с лекота, без да се късат или залепват едно за друго.Уникалното цветно фолио ще преобрази Ваши..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Елегантно черно фолио. Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Предлага се в кутия снабдена с острие, предназначено за удобство при рязане на желаната дължина на фолиото. 97.5 метра дължина на ролката. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Елегантно синьо фолио. Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са готови за използване.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Изваждат се от кутията с лекота, без да се късат или залепват едно за друго.Уникалното цветно фолио ще преобрази Ваши..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Лимитирана серия елегантно фолио с малко холографски блясък и принт на сладки понички.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Предлага се в кутия снабдена с острие, предназначено за удобство при рязане на желаната дължина на фолиото. 97.5 метра дължина на рол..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Лимитирана серия елегантно фолио включва астрологични и космически илюстрации. Кремавата страна представлява слънцето, а тъмносините телескопи в нощта.Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са готови за използване.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина...
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Елегантно цветно фолио с леопардова шарка. Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са готови за използване.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Изваждат се от кутията с лекота, без да се късат или залепват едно за друго.Уникалното цветно фол..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Елегантно цветно фолио с леопардова шарка. Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Предлага се в кутия снабдена с острие, предназначено за удобство при рязане на желаната дължина на фолиото. 97.5 метра дължина на ролката. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Елегантно фолио в цвят Rose Gold. Предварително нарязани парчета фолио с прегънат край, които са готови за използване.Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Изваждат се от кутията с лекота, без да се късат или залепват едно за друго.Уникалното цветно фолио ще пре..
39.99 лв.
Без данък:39.99 лв.
Елегантно розово фолио. Релефно покритие, направено за допълнително сцепление и здравина. Предлага се в кутия снабдена с острие, предназначено за удобство при рязане на желаната дължина на фолиото. 97.5 метра дължина на ролката. ..
34.99 лв.
Без данък:34.99 лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето изживяване. Приемаме, че сте съгласни с използването им.