Меню
Количка

Доставка

Фрамар България доставя поръчките на своите клиенти с куриерска фирма SPEEDY. Поръчките се обработват в рамките на 1-3 работни дни, като куриерът предоставя писмена или устна информация за датата и часа на връчване на пратката. Всички направени поръчки се изпращат на следващия работен ден.

 

Цената на закупените стоки се заплаща на куриерската фирма при получаване на продукта. При покупка на стойност над 100 лв. доставката е безплатна за цялата страна.

 

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка да върне получените артикули в 14 дневен срок, стига той да бъде в търговски вид. При връщане и подмяна на стока, доставката е за сметка на купувача.

 

Относно издаването на документи за продажбите / касови бележки:

В Наредба № H-18/2006г. на министерството на финансите е указано, че всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги в или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка, освен когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски паричен превод по смисъла на Закона за пощенските услуги. За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава касови бележки.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето изживяване. Приемаме, че сте съгласни с използването им.