Меню
Количка

Система Аплекчър

Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
-19 %
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър
Система Аплекчър

Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect e система за предпазване и изграждане на дисулфидните връзки в  косъма. Този уникален продукт предлага няколко възможности за трайна реконструкция на увредената коса. Аплекчър /Aphlexior/ има широко приложение в студиото за красота. Може да се използва при перманентно боядисване, изсветляване с обезцветяващ прах, трайно изправяне и къдрене на косата, както и като самостоятелна, дълбоко възтановяваща терапия. Употребата на този високо технологичен продукт ще върне живота в косата на вашите клиенти. Разработен за професионални стилисти от професионални стилисти, които използват задълбочените си познания за косата, комбинирани с интензивни проучвания и напреднали технологични разработки. Благодарение на изключителния и иновативен INC3-complex, Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект гарантира оптимални резултати още след първото приложение. Той осигурява максимална удовлетвореност както за клиента, така и за стилиста. Открийте магията на Аплекчър /Aphlexior/.Открийте новия вълнуващ свят на Aphlexior!

ТЕХНОЛОГИЯ

Известно е, че средно между 15% и 45% от дисулфидните връзки в косъма се разрушават по време на изсветляване. Именно затова тази процедура се възприема като една от най-рисковите за косата на клиента и за реномето на самия стилист. При изсветляване косата става по-слаба, по-уязвима и много по-лесно късаща се. Aphlexior ReConnect / Аплекчър РеКънект възстановява разрушените връзки и подсилва косата, за да я направи устойчива при третиране. Продуктът може да се използва напълно самостоятелно като терапия за възстановяване. Аплекчър е съвместим с всички марки професионални продукти за коса, което го прави незаменим помощник в ежедневната работа в салона.

Системата Аплекчър РеКънект – Aphlexior ReConnect се състои от две стъпки:

Re-Connect – стъпка 1 – 250 мл
Re-Charge – стъпка 2 – 250 мл


Аплекчър PREVENT Шампоан 250мл. – доставя цялостна защита благодарение на изклюителната си PRESHIELD TECHNOLOGY /технология за презащитаване/. Технологията създава обвивка около кутикулния слой на косъма, чиято задача е да го предпази от стресовите за косата препарати и процедури. Иновативната формула оставя повърхността на косъма „заключена“  (запечатана) и напълно защитена, както от химични прецедури, така и от външни фактори нарушаващи структурата му.


ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА


Терапия с Аплекчър – 1 доза – достатъчна за средно дълга коса.

Трайност на терапията от 3 до 5 седмици!

Стъпка 1: Нанесете Аплекчър PREVENT Шампоан върху мокра коса, масажирайте и оставете да престои 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода, повторете ако е необходимо. Подсушете добре с кърпа преди да нанесете терапията;

Стъпка 2: Към 10 мл Re-Connect - стъпка 1, добавете 15 гр Re-Charge - стъпка 2. Разбъкайте сместа до получаване на еднородна смес. Нанесете сместа по дължините и краищата за по-добро разпределение на продукта. Сложете наелонова шапка или загрейте под климазон, оставете да престои 15 минути. Изплакнете косата само с ВОДА;

Стъпка 3: Подсушете с кърпа до степен да не капе вода от косата и нанесете Re-Charge - стъпка 2 по дължините и крайщата на косата. Престоява се 10 минути, след това се изплаква САМО с вода. Оформете косата по желан от вас начин.

Изсветляване с изсветляващ прах/крем - Блондор, Супра, Деколор Крем

Към 10гр. изсветляващ прах/крем се добавя 2мл. Re-Connect – стъпка 1

Пример: Към 30гр. изсветляващ прах/крем добавете 6мл. Re-Connect – стъпка 1, добавяте и необходимото количество оксидант, според упътването на продукта. Разбъркайте добре. 

След обезцветяването и след финалният цвят /тониране/ косата се измива със заключващ цвета шампоан. Подсушете с кърпа до степен да не капе вода от нея и нанесете Re-Charge – стъпка 2 по дължините и крайщата на косата. Престоява се 10 минути, след това се изплаква САМО с вода.

При необходимост след 
Re-Charge – стъпка 2 може да нанесете хидратираща маска. Изплакнете и оформете косата по желан от вас начин.

Боядисване с боя за коса с разреждане 1:1 или 1:1,5

Към 10мл. боя се добавя 1мл. Re-Connect – стъпка 1

Пример: Към 60мл. боя добавете 6мл. 
Re-Connect – стъпка 1, добавяте и оксиданта към боята. Разбъркайте добре. 

Нанесете сместа, като спазвате описанието за употреба на боята за коса. След необходимия престой боята се измива с шампоан. Подсушете с кърпа до степен да не капе вода от нея и нанесете Re-Charge – стъпка 2 по дължините и крайщата на косата. Престоява се 10 минути, след това се изплаква САМО с вода.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Captcha
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Aphlexior
199.99 лв.
246.99 лв.
Без данък: 199.99 лв.

Възможни варианти

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето изживяване. Приемаме, че сте съгласни с използването им.